Close
Du har ingen produkter i handlekurven
Søk produkter
Picture for category BÅTSTOLER OG TILBEHØR

BÅTSTOLER OG TILBEHØR

Båtstol SS48, uten pute

SS48 Klappstol uten pute. Injeksjonsstøpt ABS plaststol. En meget anvendelig stol, enkel med god sittekomfort og rimelig pris gjør denne til en bestselger. Standard med nedfellbar rygg og automatisk låsing i begge posisjoner. Kan monteres på alle våre stolsøyler, direkte på sviveltopp eller på integrerte glideskinne. - H x B x D: 43,5 x 47 x 48 cm
kr 689,00

Dekkstol Royal, marineblå

Dekkstolen for sjefsskipperen! Her for du en lekker dekkstol med vakre, lakkerte armlener, høy rygg og pute. Den gir topp komfort både på båten og på brygga.
kr 1 099,00

Singel stolovertrekk SK1, blått

Beskytt dine stoler for vær og vind, det opprettholder god komfort og lang levetid på din stol Stolovertrekk i uv bestandig nylon, 6mm line med hurtiglås og god passform gjør den enkel i bruk. For enkle og doble stoler. Trekkene beskytter dine stoler for vær og vind, det opprettholder god komfort og lang levetid.
kr 449,00

Stol m/høy rygg - grå

Komfortabel stol med ekstra slitesterkt trekk! Den høye ryggen kan reguleres i 7 ulike posisjoner, og gjør den topp til alt fra spising, til soling og avslapning. Stolen har et svært kraftig stoltrekk som tåler hard bruk over tid. Konstruksjonen gjør stolen er enkel å slå opp, og legge sammen. Ryggen kan reguleres i 7 ulike posisjoner, så med denne finner du den perfekte stilling uansett om du skal spise, sole deg, eller ta deg en høneblund i skyggen.
kr 1 099,00

Stolfeste QRS55L Kvikk-Svivel, 360 grader

Kvikk-Svivel er et unikt alternativ for montering av båtstoler som krever rotasjon og rask montering/demontering. Kvikk-Svivel gir mulighet for 360* grader sving og en hurtig montering/demontering eller flytting av stolen mellom to eller flere stasjoner.Kvikk-Svivel kan enkelt monteres direkte på tofter, benker, motorkasser, søyler o .l.Laget i PVC hardplast/kompositt.Byggemål: 173x173x55 mm
kr 589,00