Close
Du har ingen produkter i handlekurven
Søk produkter

1852 Vannkikkert stor

Solid vannkikkert i plast. Kan enkelt demonteres i 3 deler. Anbefales! Høyde: 510 mm Diameter: 335 mm
kr 749,00

Badetermometer m/lodd

Badetermometer i plast med blylodd. Lengde: 21 cm
kr 89,00

Badetermometer, orange topp, flytende

Badetermometer i plast med flytedobbe. Lengde: 30 cm
kr 129,00

Bok, Lommeguide Til Båtknuter

Lommeguide inneholder de mest nyttige knoper og stikk båtfolk behøver. Boken er liten nok til å puttes i lomma og er vannavstøtende. Antall sider: 17
kr 99,00

Bok, Lommeguide til Sjøfisketakler

Denne hendige lille lommeguiden gir deg et utvalg av de beste og mest utprøvde sjøfisketaklene til forskjellige fiskearter og -forhold. Når taklene er satt opp korrekt vil de ikke svikte deg. Tydelige illustrasjoner og enkel tekst tar deg steg for steg gjennom hvert nivå av oppsettsprosessen. Boken er designet for å være oppslått, slik at du kan bruke begge hender mens du gjør taklene. Den passer i lommen eller takkelboksen, og er vannavstøtende slik at den kan benyttes under aktivt fiske.
kr 229,00

Insektskremmer ThermaCell Halo bordmod.

Ny modell av Terasselanternen. Designet er i en estetisk og klassisk stil. Nå kan du nyte uslåelig beskyttelse fra stikkende insekter og stemningsfull belysning utendørs, i hagen eller på terrassen. Terasselanternen skiller seg utenom designet fra vår andre lanterne med bedre lys (batterier følger med)
kr 729,00

Insektskremmer Thermacell MR300 håndholdt

Hendig, portabel og uten åpen flamme gjør at bruksområdet til ThermaCELL® til stor del er ubegrenset. Et effektivt produkt som er lett å bruke som skaper en insektfri sone på ca 3x3 m. Produktet er uten kabel, luktfri og portabel. Perfekt for uteplasser, terasser, camping, jakt, fisketurer, fjellvandring, båtliv m.m. - ta den bare med dit du trenger den. Apparatet utsondrer et luktfritt myggmiddel i luften som gir opptil 98% beskyttelse. ThermaCELL er beregnet for utendørs bruk. Apparatet leveres med 12 timers myggbeskyttelse.
kr 699,00

Insektskremmer thermacell mr450 håndholdt

Thermacell MR450 benytter gasspatron og myggavvisende matter som refill. Den myggfrie sonen skapes ved at gasspatronen varmer opp metallgrillen som er innsatt med en Allethrin-matte. Allethrin er en syntetisk kopi av et naturlig avstøtningsmiddel som finnes i krysantemumplanter. Husk å sjekke at du ser et bluss i vinduet på apparatet, dette betyr at sonen varmes opp (10-15 minutter) og snart er aktiv.
kr 775,00

Kav Stril, Ord og Uttrykk med noko attåt

"Eg e stril! Å viss dei ikkje førstår ka eg seie, sp får dei bere sta dar å glo! En utmerket gave til den du trodde har alt.
kr 299,00

Myggolf Spiral

Den originale myggspiralen. Laget på basis av uttrekk fra naturlige krysantemumplanter. Et klassisk sommerprodukt som holder myggen unna.Populært sommerproduktBasert på krysantemumplanter, ingen giftBasert på krysantemumplanter, ingen giftInneholder 10 stk spiraler og 3 holdere
kr 119,00

Nøkkeldobbe korkball, dobbel

Kraftig nøkkeldobbe med korkball/er som hindrer nøkkelknippet i å gå til bunns.
kr 129,00

Nøkkeldobbe korkball, enkel

Kraftig nøkkeldobbe med korkball/er som hindrer nøkkelknippet i å gå til bunns.
kr 79,00

Nøkkeldobbe, fisk

Praktisk nøkkeldobbe med flytestoff. Tykkelse: ca. 25 mm. Størrelse BxL: ca. 40x 100 mm
kr 79,00

Refill ThermaCell 12 timers pkn. Inneholder 1 gasspatron og 3 matter

Inneholder 1 gasspatron og 3 matter, rekker til ca 12t bruk. Passer Terrasselanterne MR9W og MRXJ Håndholdt
kr 199,00

Refleksspray Invisible bright*

Refleksspray Invisible bright*
kr 199,00

Refleksspray. Light metallic*

Refleksspray. Light metallic*
kr 299,00

So gale at da gaula, Hans Lauvik

"Forfattaren tar tran fordi den skal bidra til normal hjernefunksjon. Denne boka er eit handfast bevis på at det ikkje hjelper." Delar av boka er skreven med påhalden penn og er "so gale at da gaula". Ein kar med horn har då klort seg fast på skuldra og dirigert skrivinga. Difor tar forfattaren sterkt avstand frå ein del av det som står i boka. NB. Boka må ikkje brukast på søndagsskular!
kr 299,00

ThermaCell Refill 4 pk Inneholder 4 gasspatron og 12 matter

Refill til ThermaCell insektskremmer. Inneholder 4 stk 12t pakninger
kr 629,00

Vannkikkert liten

Rimelig og praktisk vannkikkert i plast. Lengde: 20 cm Bredde: 17 cm Høyde: 41 cm
kr 499,00