[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20px” padding_bottom=”20px” padding_left=”0px” padding_right=”0px” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][title size=”1″ content_align=”left” style_type=”single” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Hobby Boats[/title][fusion_text]Hobby Boat er en familiebedrift som har designet og produsert fritidsbåter i over 30 år. Båtene blir designet, testet og godkjent ved fabrikken på Eikanger.

Produksjonsavdelingen som ligger i Kaunas, Litauen eies og drives av Hobby Boats. Dette for å sikre kvalitet men samtidig holde prisnivået nede. Hobby Boats jobber stadig med utvikling av nye modeller og videreutvikling av eksisterende modeller, slik at vi stadig kan tilpasse oss kundens behov.

Som forhandler av Hobby Boats kan vi tilbyr et bredt spekter av båtmodeller til fiske, landsted, vannsport og turer i sommersolen. For øyeblikket har vi inne modellen Hobby 420 Classic til utstilling i butikken. I løpet av april kommer også Hobby 445 Exclusive. I tillegg kan vi skaffe de andre modellene til Hobby.[/fusion_text][/fullwidth]

Translate »