Close
Du har ingen produkter i handlekurven
Søk produkter
Picture for category KIKKERTER

KIKKERTER

1852 Captain kikkert 7x50 sprutsikker m/kompass

Sprutsikker og prisgunstig kikkert fra 1852 med autofokus. Kikkerten flyter, er utstyrt med kompass og har perfekt forstørrelse for bruk i båt. Flott kikkert fra 1852 som flyter i vann, har autofokus og er sprutsikker. Kikkerten har også integrert kompass, som gir deg himmelretningen mens du ser gjennom linsene. 50 mm linser gjør at nok lys kommer inn slik at du kan se i kikkertene selv om lysforholdene ikke er optimale. Dette er spesielt nyttig når man legger til eller forlater havnen tidlig på morgenen eller sent på kvelden. Kikkerten har 7x forstørrelse som er optimalt for maritimt bruk. Da får du høy nok forstørrelse til å se det du trenger. Høyere forstørrelse kan gjøre det vanskelig å fokusere når du står ustødig i en båt. Derfor er 7x supert for båtfolk!
kr 2 399,00

1852 Mate kikkert 7x50 autofokus

Prisgunstig kikkert fra 1852 med autofokus. Perfekt forstørrelse til bruk i båt. 50 mm linser gjør at nok lys kommer inn slik at du kan se i kikkertene selv om lysforholdene ikke er optimale. Dette er spesielt nyttig når man legger til eller forlater havnen tidlig på morgenen eller sent på kvelden. Kikkerten har 7x forstørrelse som er optimalt for maritimt bruk. Da får du høy nok forstørrelse til å se det du trenger. Høyere forstørrelse kan gjøre det vanskelig å fokusere når du står ustødig i en båt. Derfor er 7x supert for båtfolk!
kr 579,00

Kikkert Britec 7x50 - Optisan

Kikkerten har 7x forstørrelse som er optimalt for maritimt bruk da høyere forstørrelse gjør at bevegelsene fra sjøen og utstødige hender gjør at bildet kan være vanskelig å fokusere. 50 mm linsene gjør at nok lys kommer inn slik at du kan se i kikkertene selv om lysforholdene ikke er optimale. Noe som er spesielt nyttig når man legger til eller forlater havnen tidlig på morgenen eller sent på kvelden. Kikkerten kommer i en beleilig veske med reim som gjør de lett å ta med seg og beskytter dem fra vær, vind og sjøsprøyt. Tekniske spesifikasjoner: - 7x50 - High Index Bak4 Optikk - Multi coted grønne linser - IPX7 - Swissamotec98 konstruksjon - Veske inkludert - Vekt 730g
kr 1 999,00

Optisan Watersport kikkert 7x50F fokusfri

Gummiarmert vanntett kikkert "Watersport" fra Optisan. Leveres med veske og nakkereim. Kikkerten har 7x forstørrelse som er optimalt for maritimt bruk da høyere forstørrelse gjør at bevegelsene fra sjøen og utstødige hender gjør at bildet kan være vanskelig å fokusere.
kr 1 849,00