Close
Du har ingen produkter i handlekurven
Søk produkter

Loctite 243 Skruesikring Gjengesikring, normal

Loctite 243 Skruesikring Gjengesikring, normal
kr 119,00

101 Patron Kit

kr 77,00

Applikator for fettpatron

kr 199,00

Blåtind Aceton 1 l

Har flere anvendelsesområder. Kan brukes til rengjøring og tynning av polyester, fjerning av div. oljeprodukter, lim og klistremerker. Kan også brukes til vask av div. plastflater før lakkering.
kr 189,00

Capt. Tolley tetningsmiddel, Crack Cure 60 ml

Unikt tetningsmiddel for vinduslister o.l.. Finner og tetter lekkasjer. Renner langs list og trenger ned i sprekker hvor den ekspanderer og tetter lekkasjer. Kan brukes til mye forskjellig i båt, camping, bil og hjem. 60 ML
kr 229,00

CRC Fast Stick spraylim aerosol 500 ml

Hurtigheftende, ikke-klorert spraylim. Denne spesialformuleringen gir umiddelbart "grep", som gjør at den kan belastes før full herdestyrke er oppnådd.
kr 329,00

CRC RUSTBESKYTTER ZINK 250ml (6)

Er en zinkrikt, galvanisert virkning og kraftig rustbeskyttelsesmiddel for både nyapplikasjon på ubehandlede flater som for reparasjon av skadede zinklag på tidligere varmforzinkede eller galvaniserte flater. Les sikkerhetsdatablad før bruk. ProdusentCRC ProduktZink-spray AnvendelseTilbakestiller beskyttelsen på galvaniserte flater. Størrelse250 ML DokumentSikkerhetsdatablad (pdf)
kr 299,00

Fin Fyr 1 ltr

Fin Fyr 1 ltr
kr 63,00

Gorilla Epoxylim To-komponent 25ml

Gorilla Epoxylim er et 2-komponentlim med ekstrem høy styrke. Holder opp til 240 kg/cm². Forpakningen gir lik mengde harpiks og herder som gir en permanent, holdbar og vanntett binding når den blandes sammen. Limer plast, tre, glass, metall, keramikk, stein og mye mer. Tåler moderat eksponering for vann. Gorilla Epoxylim blir transparent når den er herdet, så krystallklar at du kan lime sammen to deler av glass. UV-beskyttende formula som gjør at den hverken blekner eller gulner med tiden. Leveres med blandingstrau og spatel for blanding. Anbefales ikke til bruk på polyetylen eller polypropylenplast eller lignende materialer. Påføringstemperatur mellom +10ºC og +37ºC. Tåler temperaturer etter herding: mellom -23 og +82C.
kr 129,00

Gorilla Superlim 12gr m/pensel og dyse

Superlimet som fester på bare 10 sekunder. Limer gummi, papir, tre, lær, metall, keramikk og mye annet. Flaskenes munnstykke har en innebygd metallstift, noe som forhindrer at den tetter seg. Gorilla Superlim Brush & Nozzle er vårt mest brukervennlig alternativ. Det er det eneste superlimet som kan brukes på to måter. Påfør enten raskt med presisjons-munnstykket, eller bruk den lille børsten på områder der det kreves nøyaktighet. IMPACT TOUGH®. Inneholder små gummipartikler som gir enda mindre risiko for at limet sprekker ved støt. Reparasjonen tåler mer og holder lengre.Metallstift i korken. Stiften forhindrer at korken tetter seg.Hurtigvirkende. Herder på 10-45 sekunder. Ingen fixering eller press behøves.Allsidig. Hvis det finnes, kan det sannsynligvis limes.Vanntett D3. Motstandsdyktig mot vannTemperaturområde. Fra -54ºC til +104ºC. Bruksanvisning: Beskytt arbeidsområdet mot søl. Rengjør og tørk overflatene som skal limes.Velg påføringsmetode. Hvis du vil bruke dysen, skru løs og av den øvre hetten. Hvis du vil bruke pensel, skru av hele hetten og tørk av penselen på innsiden av flaskehalsen for å fjerne overflødig lim.Påfør. Påfør en liten mengde Gorilla Superlim på en overflate. Overflødig lim eller tomrom på overflaten kan føre til forsinket eller mislykket liming. Press de to overflatene sammen i 10-15 sekunder. Full herding etter 24 timer.Rengjør. Etter bruk skal eventuelt lim som finnes på falskehalsen eller dysen tørkes av med en tørr klut før du setter på hetten igjen. Tips: Ikke anbefalt for bruk på polyetylen - eller polpropylenplast.Oppbevares på et kjølig og tørt sted.
kr 119,00

Gorilla Superlim 2-pk

kr 99,00

Gorilla Universallim 60ml

Gorilla Glue er 100% vanntett, tåler både høye og lave temperaturer, vær, vind og alt annet du kan tenke deg. Det limer stein, metall, keramikk, glass, tre og mye annet. Den vannaktiverte polyuretanformelen ekspanderer inn i materialet og skaper en utrolig sterk vedheft. Når den først har herdet slipper den aldri taket. Når gjennomherdet kan den både slipes og overmales. Allsidig. Gorilla Glue fungerer på nesten alle overflater, innendørs og utendørs. Limer enkelt tre, stein, metall, keramikk, skum, glass mm!100 % vanntett - D4. Fuktighet er ikke noe problem - ikke engang under vann.Temperaturbestandig. Gorilla Glue tåler ekstreme temperaturer - fra - 40ºC til + 100ºCKan slipes, overmales og er motstandsdyktig mot flekker. Gjør det enkelt å få en fin finish.Utrolig sterk. Ekspanderer opp til 3 ganger sin egen størrelse under herding.For innendørs og utendørs bruk.Presstid 60 minutter. Bruksanvisning: Fukt det. Gorilla Glue-lim herdes med fuktighet. Fukt én overflate lett med vann. Ikke tilsett vann i flasken.Lim det. Påfør et tynt lag med Gorilla Glue-lim over den andre overflaten. MERK: Ikke påfør for mye lim. Men limet herdes, utvider det seg 3-4 ganger. Se opp for overskytende lim som kan klemmes ut.Press det. Press objektene sammen i 1-2 timer. Du kan bruke tunge gjenstander, eller Gorilla Tape for å oppnå presstrykk. Limelinjen blir bedre jo høyere presstrykk.
kr 119,00

Gummibåtlim m/herder,Plastigum 77

To-komponent spesiallim som er utviklet for montering av snap-daviter på gummibåt. Leveres komplett med herder. Lappen er 10 cm i diameter.
kr 499,00

Hempel Degreaser 0,75 l

Effektiv avfettingsmiddel fra Hempel som fjerner silikonrester, voks og fett. Kan brukes til rensing av verktøy som har vært brukt til to-komponents epoksyprodukter.
kr 249,00

Hempel Paint Stripper 2,5 l

Hempel Paint Stripper er en svært effektiv, løsemiddelbasert malingsfjerner som kan brukes på de fleste malte og lakkerte overflater. Påfør et solid lag av produktet på tørt underlag ved hjelp av pensel eller rull. Ikke behandle for store områder på en gang. Dekk det behandlede området med aluminiumsfolie for å hindre overdreven fordamping av de aktive løsemidlene.
kr 1 049,00

Hempel Proof 10 patron sort 300 ml

Hempel Proof 10 er en bitumen-basert tetningsmasse. Den forblir fleksibel. Til tetting av trebåter og fylling av sprekker under vannlinjen. Tetningsmasse til bruk under vannlinjen. Til tetting av trebåter og fylling av sprekker. Kan erstatte gammelt treverk. Sørg for at alle overflater er rene og tørre og fri for olje. Rengjør overflaten og fjern eventuell olje eller fett med et egnet rengjøringsmiddel, og slip med tørt sandpapir. Type: Tetningspasta på patron til trebåter. Bruksområde: Under vannlinjen til sprekker i treet. Kan erstatte gammelt treverk.
kr 249,00

Hempel Thinner 808, 0,75 l

Tynnere for Hempels bunnstoffer, Non-Slip Deck Coating, og for sprøyting av 1-komponent topcoat/maling.
kr 209,00

Hempel Thinner 811, 0,75 l

Tynner for Hempels 1-komponent primere, topcoat/maling, og lakk.
kr 209,00

Hempel Thinner 845, 0,75 l

Tynner for Light Primer og Sealer 599
kr 209,00

Hempel Thinner 851, 0,75 l (Nr. 6)

Tynner for Diamond Varnish ved sprøyting i temperatur 5-25 grader.
kr 249,00

Hempel Thinner 871, 0,75 l (Nr. 2)

Tynner for Diamond Varnish ved bruk av rulle eller pensel
kr 249,00

Loctite 3430 Hysol Universal Epoxylim

Farge: gjennomskinnelig. Viskositet: 23 Pa•s. Bearbeidingstid: 5 - 10 min. Fikseringstid: 15 min. Arbeidstemperaturintervall: -55 °C til +100 °C. Blandingsforhold (volum): 1:1. Trekkstyrke: 36 N/mm². Skjærestyrke (GBMS) 22N/mm².
kr 199,00

Loctite Gjengelåsning svak 222 10ml

Muliggjør demontering med håndverktøy. Egnet for metaller med lav styrke som der det finnes fare for brudd ved demontering, f.eks. aluminium og messing. Tester viser at den er motstandsdyktig mot mindre forurensninger av industrioljer, f.eks. maskinoljer, korrosjonsoljer og skjærevæsker. Næringsmiddelgodkjent i henhold til P1 NSF Reg. nr: 123002. Farge: Purpur. Maks. gjengestørrelse: opptil M36. Arbeidstemperaturområde: -55 °C til +150 °C. Løsningsmoment: 6 Nm. Fikseringstid; stål: 15 min, messing: 8 min, rustfritt stål: 360 min. Håndteringsstyrke (ved 22 °C) etter 6 timer. Tiksotropi: ja. Fluorescens: ja. Viskositet: 900-1 500 mPas.
kr 183,00

Loctite zinkspray 400ml 7800

Gir et utrolig katodisk korrosjonsvern på jernmetaller. Tilbakestiller beskyttelsen på galvaniserte flater. Typiske applikasjoner: Forbedring av metalldeler etter sveising, langtidsvern på metallenheter. Arbeidstemperaturområde: -50°C til +50°C. Farge: grå Flyttbarhetstid (standardklima): etter 1 time. Les sikkerhetsdatablad før bruk. ProdusentLoctite ProduktZink-spray AnvendelseTilbakestiller beskyttelsen på galvaniserte flater. Størrelse400 ML DokumentSikkerhetsdatablad (pdf)
kr 240,00

Plasti Dip Anything Foam

Reparerer skåret vinyl og skinnbelagt skum, motorsykkel, bil, traktorseter og så mye mer. . Den forblir fleksibel, blir ikke sprø, gir en myk reperasjon og beskytter mot vær, kjemikalier, støt og slitasje.
kr 145,00

Ren bil avfetting

Avfetting spesielt utviklet for bruk på Fluid Film. Avfettingsmiddel som er snill mot polering. Fjerner ikke bonevoks og inneholder ikke white spirit. Kan også brukes til båt, bobil, campingvogn, verkstedgulv, forgasser-rengjøring og plastdetaljer. Fantastisk som brillerens. Suveren som flekkfjerner på alt fra finklær til oljete arbeidsklær. Super for å rengjøre båter.
kr 129,00

Rødsprit, 1 ltr.

Blåtind Rødsprit er et norsk kvalitetsprodukt utviklet siden 1932. Utmerket som brennvæske for spritapparater, parafin til kokeapparat, lampeolje og tennvæske. Egner seg også til avfetting, flekkfjerning, rensemiddel og som frostsikring i VVS-systemer.
kr 86,00

SALT-X 625ml ferdig blandet

kr 299,00

SALT-X 950ml konsentrat

kr 449,00

Seajet Tynner E . 1 ltr

Seajet Thinner E er en xylenbasert tynner til bruk i Seajet 117 Multipurpose Epoxy Primer. I tillegg til tynning, kan tynneren også brukes til rens av maleutstyr. Bruksområde: Seajet 117 Multipurpose Epoxy Primer. Volum: 1 l
kr 204,00

Sikaflex-291i Fuge/tettemasse hvit 300 ml

Sikaflex 291 fuge- og tettemasse for tett båt. Enkomponent polyuretanbasert tetningsmasse spesialutviklet for maritimt miljø. Brukes som universalprodukt til maritimt miljø, både innvendig og utvendig. Velegnet til elastisk og vibrasjonsbestandig liming og forsegling. Svært god vedheft til materialer som treverk, metaller, metallprimere, maling/lakk, keramiske materialer og plast (glassfiber etc.). Vibrasjon og støydempende, lett å bearbeide, ikke korrosiv, sjø- og ferskvannsbestandig, god vedheft. Husk å forbehandle med Sika Cleaner og Sika Primer.
kr 279,00

Sikaflex-292i Lim hvit 300 ml

Sikaflex 292 er et meget sterkt maritimt lim for liming av konstruksjoner som utsettes for store belastninger. Godt egnet for elastisk liming av ubehandlede, grunnede og lakkerte overflater som aluminium, stål, glass, polyester, ABS, hard PVC, tre og lignende. Luktsvak/Ikke korrosiv, vibrasjons- og støydempende, kan utsettes for kraftige støt, sjø- og ferskvannsbestandig, god vedheft. Husk å forbehandle med Sika Cleaner og Sika Primer.
kr 519,00

Sorogliss -rustløser på spray

Sorogliss -rustløser på spray
kr 74,00

Tec 7 - Super 7 Lynlim (10 ml)

SUPER er et transparent lynlim for de fleste små og mellomstore gjenstander og materialer. Den har meget høy limstyrke og fullherder på få sekunder. SUPER er drøy og økonomisk i bruk, med ca. 200 dråper lim som hver dekker en limflate på 3-5 cm2. Den krymper ikke og kan derfor brukes på glass, har god kjemikaliemotstand mot f.eks. løsemidler, oljer og bensin, samt tåler varierende temperaturer.
kr 117,00

Tec7 Trans 310ml klar

TRANS CLEAR/INOX er en krystallklar/grå metallic lim, fuge- og tettemasse for de fleste materialer, både innen- og utendørs, og som fester selv til våte overflater. Den tilfredsstiller BREEAM-NOR emisjonskrav, er næringsmiddelgodkjent og gift-/luktfri. TRANS CLEAR tåler å fryse i forpakning, limer sterkt, herder raskt, forblir fleksibel, tåler UV-stråler, samt er meget aldringsbestandig, krympefri og overmalbar. Modell: patron. Volum: 310 ml
kr 349,00

White spirit 1 ltr

Serien er nøye sammensatt med de beste kvalitetene til de ulike bruksområdene. Produktene er nøye testet og utprøvd, og Wilhelmsen Chemicals arbeider kontinuerlig med R&D for å alltid gjøre produktene best mulig, samtidig å være langt fremme for å ivareta miljø, helse og sikkerhet. Dette gir igjen brukeren produkter som de kan stole på.
kr 60,00

White Spirit 4 ltr - Blåtind

For rengjøring av pensler og malerverktøy eller for tynning av maling.
kr 209,00

Cascoflex Kontakt/Gulvlim 1 l

Klassisk gulv- og vegglim for mange typer belegg. Casco Flex 3442 er et klassisk gulv- og vegglim for de fleste gulvbelegg og veggkledning tykkere enn 0,6 mm. Egnet til både våtliming og til vanskelige underlag. Tekniske data: - Forbruk: 3,5-6 m2/l avhengig av sparkel - Gangbar: 24 timer - Monteringstid: våtliming:0-20min PS-lim 20-60 min - Verktøy: tannsparkel
kr 329,00

TEC7 FUGELIM 100ML TUBE

TEC7 kan brukes til liming, montering, fuging, tetting og reparasjon på de fleste materialer, både innen- og utendørs, og fester selv til våte overflater. Den tilfredsstiller BREEAM-NOR emisjonskrav, er næringsmiddelgodkjent og gift-/luktfri. TEC7 tåler å fryse i forpakning, limer sterkt, herder raskt, forblir fleksibel, tåler UV-stråler, samt er meget aldringsbestandig, krympefri og overmalbar. Modell: tube. Volum: 100 ml
Fra kr 169,00

TEC7 FUGELIM 310ML

TEC7 kan brukes til liming, montering, fuging, tetting og reparasjon på de fleste materialer, både innen- og utendørs, og fester selv til våte overflater. Den tilfredsstiller BREEAM-NOR emisjonskrav, er næringsmiddelgodkjent og gift-/luktfri. TEC7 tåler å fryse i forpakning, limer sterkt, herder raskt, forblir fleksibel, tåler UV-stråler, samt er meget aldringsbestandig, krympefri og overmalbar. Modell: patron. Volum: 310 ml
Fra kr 249,00