Close
Du har ingen produkter i handlekurven
Søk produkter
Picture for category LOGGBØKER

LOGGBØKER

Dekksdagbok | Innenriksfart Norsk, Nautisk, liten

I tillegg til føring av skipets aktivitet inneholder dagbok: Oversikt om forskrift om innretning og føring av dagbøker på skip og flyttbare innretningerLoggskjema for registrering av instrumenterLoggskjema for Kalibrering av kompass, radiopeiler Loggskjema for mønstring og øvelser. Oversikt forskrift om dagbøker: https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/1992-09-15-693 Direktebestilling på e-post: Om du trenger faktura til din bedrift for merking av faktura med fartøynavn og ønsker å bestille via e-post, send oss gjerne en forespørsel til mail@sotranot.no eller benytt kontaktskjema til høyre. Ikke den loggboken du er på jakt etter? Send oss gjerne en forespørsel på mail@sotranot.no eller benytt kontaktskjema til høyre om det er en annen loggbøk du er på jakt etter- vi skaffer de fleste bøker.
kr 499,00

Bok, Båt Vedlikeholdslogg

Gjennom nyttig veiledning og tips skal denne boken være en hjelp til selvhjelp og samtidig et sted du systematisk dokumenterer gjennomført vedlikehold, service og reparasjoner. Både det du selv har gjort, og det som er utført av fagfolk. Antall sider: 176 ISBN 978-82-8173-161-5
kr 319,20

Maskindagbok Norsk A4

Direktebestilling på e-post: Om du trenger faktura til din bedrift for merking av faktura med fartøynavn og ønsker å bestille via e-post, send oss gjerne en forespørsel til mail@sotranot.no eller benytt kontaktskjema til høyre. Ikke den loggboken du er på jakt etter? Send oss gjerne en forespørsel på mail@sotranot.no eller benytt kontaktskjema til høyre om det er en annen loggbøk du er på jakt etter- vi skaffer de fleste bøker.
kr 750,00