Close
Du har ingen produkter i handlekurven
Søk produkter
Picture for category MARITIME FAGBØKER

MARITIME FAGBØKER

Bok, Lommeguide Til Båtknuter

Lommeguide inneholder de mest nyttige knoper og stikk båtfolk behøver. Boken er liten nok til å puttes i lomma og er vannavstøtende. Antall sider: 17
kr 99,00

Bok, Lommeguide til Sjøfisketakler

Denne hendige lille lommeguiden gir deg et utvalg av de beste og mest utprøvde sjøfisketaklene til forskjellige fiskearter og -forhold. Når taklene er satt opp korrekt vil de ikke svikte deg. Tydelige illustrasjoner og enkel tekst tar deg steg for steg gjennom hvert nivå av oppsettsprosessen. Boken er designet for å være oppslått, slik at du kan bruke begge hender mens du gjør taklene. Den passer i lommen eller takkelboksen, og er vannavstøtende slik at den kan benyttes under aktivt fiske.
kr 229,00

Kav Stril, Ord og Uttrykk med noko attåt

"Eg e stril! Å viss dei ikkje førstår ka eg seie, sp får dei bere sta dar å glo! En utmerket gave til den du trodde har alt.
kr 299,00

So gale at da gaula, Hans Lauvik

"Forfattaren tar tran fordi den skal bidra til normal hjernefunksjon. Denne boka er eit handfast bevis på at det ikkje hjelper." Delar av boka er skreven med påhalden penn og er "so gale at da gaula". Ein kar med horn har då klort seg fast på skuldra og dirigert skrivinga. Difor tar forfattaren sterkt avstand frå ein del av det som står i boka. NB. Boka må ikkje brukast på søndagsskular!
kr 299,00