Close
Du har ingen produkter i handlekurven
Søk produkter
Picture for category OLJE

OLJE

Hempel Teak Oil 0,75 l

Klar olje for vedlikehold av teak. Beskytter treet mot smuss og vann og fremhever teakens glød. Anvendes også oppå Teak Colour Restorer på områder med høy slitasje.Til bruk på nytt trevirke samt på tidligere behandlet trevirke, innvendig og utvendig, over vannlinjen. Inneholder muggsopphemmende midler. Type: Spesialbehandlet naturlig olje for vedlikehold av teak. Underlag: Teak. Bruksområde: Nytt eller tidligere behandlet Teak. Egenskaper: Beskytter teaken og gjør den motstandsdyktig overfor vann og forurensninger. Fremhever dens naturlige farge. Inneholder soppdreppende middel. Minstetemperatur for påføring: 5°
kr 269,00

Hempel Wood Impreg 0,75 l

Wood Impreg er en blank alkydolje for bruk på trebåter og hardtre. Gode penetreringsegenskaper gjør det mulig for oljen å mette treverket før påføring av Hempels lakker og malinger. For innvendig og utvendig bruk over vannlinjen. Brukes som et første strøk på trebåter og hardtre, interiør og eksteriør, over vannlinjen. Type: Blank alkydolje for impregnering av tre. Underlag: Trebåter og hardtre. Bruksområde: Metter treverket før påføring av lakk og maling. Egenskaper: Meget god inntrengning i treet. Brukes inne og ute over vannlinjen.
kr 239,00

Owatrol Deks Olje D1 matt 1 liter

Dypt penetrerende treolje som metter og impregnerer treverket ved å erstatte oljene treet har mistet og samtidig gjør det svært motstandsdyktig mot vanngjennomtrenging, fukt- og råtedannelse. D1 driver ut fuktighet og luft, trenger seg dypt inn i porene, beriker og stabiliserer treverket og sørger for langvarig beskyttelse av både innendørs- og utendørs treverk.
kr 349,00

Seajet Dekksolje 0.75 ltr

Seajet Dekksolje 0.75 ltr
kr 134,00

Seajet Impregneringsolje 1 - 0.75 ltr

Seajet Impregneringsolje 1 - 0.75 ltr
kr 136,00

Seajet Impregneringsolje 2 - 0.75 ltr

Seajet Impregneringsolje 2 - 0.75 ltr
kr 136,00