I butikken finner du det du trenger for fisketuren. Vi har det meste av sluker/pilker til sjøfiske og ferskvannsfiske. Vi har et rikt utvalg av fiskestenger og sneller for både sjøfiske og ferskvannsfiske.

Vi har også et stort utvalg innen bekledning. Vanlige kjeledresser/varmedresser, flytedresser, flytejakker, oljehyre, hansker, redningsvester og flytevester er noe av det vi tilbyr.

Til båten har vi alt fra sinkanoder til bunnsmørning. Vi har selvsagt også et rikt utvalg i lensepumper, fendere, blåser, båtshaker etc.

For garnfiske har vi det meste. VI har trollgarn i ulike farger/størrelser, fjordgarn, torskegarn, toggegarn, sildegarn, makrellgarn, krabbegarn, breiflabbgarn etc.

HISTORIKK

Stiftet
Sagamarin Sotra Not og Trål A/S ble stiftet januar 1984 som et resultat av at Fiskernes Redskapsindustri A/S la ned sin virksomhet på samme sted.  Med Per M Andresen ved roret og Georg Lokøy med sønner som støttespillere satset man friskt på videre drift av notbøteri og salg til fiskerinæringen.

Butikkåpning
I 1987 var tiden inne for å prøve seg med butikkutsalg på Straume i nærheten av et stadig voksende Sartor senter, først med lokale i «Temahuset» og fra juli 2005 til og med september 2016 i "Møbelhuset". Stadige omveltninger i senterområdet gjorde at vi fra og med oktober 2016 var på plass i nybygget Straumehagen , der vi deler inngang med ByggTorget (fra rundkjøringen forbi Rema 1000 og Meny, så er det oss).

Underveis er navnet endret til Sotranot A/S, og under dette navnet er det pr i dag kun butikkdrift. Butikken har imidlertid vokst betydelig siden starten og har fått et solid feste, spesielt i Bergen Vest-området. Med et stadig voksende Sartor Storsenter, håper vi at enda flere kunder skal finne fram til oss.

Vi ønsker gamle og nye kunder hjertelig velkommen til vår nye og flotte maritime butikk!

Translate »