Om oss

Sotranot AS er et lokalt forankret familieselskap på Sotra som siden 1984 har levert kvalitetsredskap til sportsfiske, fiskeri, havbruk og andre maritime næringer. Selskapet het i sin tid Sagamarin Sotra Not og Trål A/S, og ble stiftet januar 1984 som et resultat av at Fiskernes Redskapsindustri A/S la ned sin virksomhet på samme sted. Med ansatte som har vært med hele veien har vi lange tradisjoner for å levere alt fra båtutstyr til hobby og fritid, til redskap til kommersielt fiskeri.

Vi leverer produkter til fritid og næringsvirksomhet, og har samarbeid med en rekke kvalitetsleverandører til både fritids- og bedriftsmarkedet. Vår virksomhet har lang tradisjon for å prioritere service, og har et stort antall lojale kunder. Sotranot AS har historisk sterk tilknytning til fiskeri, og familieselskapet er også eid av en fiskerfamilie.

Vi kan tilby handel direkte i vår nettbutikk, eller du kan besøke oss i vårt butikkutsalg på Sartor Storsenter på Straume. Vi har også lager i Valen med tauverk og varer for våre bedriftskunder.

Samfunnsansvar

Vi ønsker å drive ansvarlig og vise samfunnsansvar. Sotranot AS er godkjent som lærebedrift i salgsfaget, og samarbeider med offentlige etater for å ta inn personer for arbeidsavklaring. Vi har innført et mål om å ha minimum 10 personer på arbeidsavklaring i året for å kunne bistå personer å komme videre og tilbake i arbeidslivet.

Vår virksomhet er også per januar 2021 sertifisert som Miljøfyrtårn, som innebærer at vi innfrir en rekke krav til arbeidsmiljø, energi, avfallshåndtering, innkjøp, utslipp og estetikk.

Foretaksinformasjon:

SOTRANOT AS
Foretaksnummer: 934 517 733
Besøksadresse: Bildøyvegen 7, 5353 Straume
Postadresse: Postboks 33, 5341 Straume
E-post: mail@sotranot.no
Telefon butikk: 56335950