Butikkutsalg Straume

I butikkutsalget vårt på Straume på Sotra finner du et betydelig sortiment til både fritid og bedrifter. En godtebutikk for enhver praktiker, som mange kunder kaller det.

Fiske

I butikken har vi en betydelig mengde utstyr til sportsfiske, og vi leverer blant annet produkter fra Penn, Prey, Rapala, Dam, Owner, Lawson og 13-Fishing. Her spoler vi også på line på fiskesnellen din, og kan bytte stangtupp. I butikken har vi også agn som sild, makrell, akkar og saury i porsjonerte poser. I tillegg har har vi et stort sortiment av fiskeredskap, som blant annet trollgarn, fjordgarn, toggegarn, makrell, line, teiner og tilbehør. Vi monterer også garn for yrkesfiskere.

Båtutstyr

Vi er forhandler av Flak, Fluid Film og Hempel. Vi har et godt utvalg båtutstyr bestående av båtpleie, kjemi, jernvare, rørdeler og kjemiprodukter.

Bekledning

Vi er Univern Partner, og har et stort sortiment av blant annet kjeledresser, jakker, bukser, verneutsty, fottøy og tilbehør. Vi profilerer og trykker også logo til bedrifter, og har i tillegg skjæreplotter for trykking av navn, avdeling e.l på bekledning.

Maling og verktøy

Vi leverer en rekke kvalitetsprodukter fra anerkjente merker som blant annet Tjæralin maling, Makita el-verktøy, Teng Tools og Luna.

Mandag - Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 16:00

Du finner oss ved Sartor Storsenter med parkering i underetasjen. Om du er usikker på hvor parkeringen her, se video her. Om du vil kikke i vårt sortiment før du besøker oss finner du vårt sortiment i vår nettbutikk her:

Nettbutikk