Close
Du har ingen produkter i handlekurven
Søk produkter
Picture for category POLERING

POLERING

3X Nano Polish 500ml - Respect

kr 499,00

Autosol Metal Polish tube 75 ml

Rense- og poleringspasta fra Autosol for alle metaller og gelcoatprodukter. Pastaen er lett å jobbe med. Påføres for hånd eller med poleringsmaskin. Lett pasta som polerer og fjerner rust i én operasjon. Utmerket for polering/rubbing av blant annet plastbåter (gelcoat), hagemøbler i PVC, kromstøtfangere etc. Pastaen er lett å jobbe med. Påføres for hånd eller med poleringsmaskin.
kr 99,00

Autosol Stainless Steel Power Cleaner

Stainless Steel Power Cleaner fra Autosol Marine er et effektivt rengjøringsmiddel som er spesialutviklet for overflater av metall. Ideelt rengjøringsmiddel for overflater i rustfritt stål, anodiserte metalloverflater, lettmetallegeringer og andre metalloverflater på båter. Fjerner smuss, fett og oljer fra metalloverflater. Volum: 500 m
kr 229,00

Epifanes Seapower Alu Polish & Wax 0.5 ltr

Epifanes Aluminium Polish & Wax beskytter og fjerner overflateoksidering, skitt og vannstriper, og gir en vannavstøtende og fornyet overflate. Den bremser slitasje, gropdannelse og motvirker oksidering. Bruk av Epifanes Aluminium Polish & Wax gir en glatt og smussavvisende overflate og alt dette i én enkel operasjon i løpet av minutter. Den glatte overflaten reduserer vannfriksjon, som igjen øker båtens hastighet. Påføringstips: Ristes godt før bruk.Bruk en myk klut, gni inn og vent til et hvitt belegg vises.Poler deretter med en ren, tørr lofri klut.Best resultat oppnås ved bruk mellom 5°C/35°C.Må ikke påføres i direkte sollys eller på varme overflater.
kr 233,00

Epifanes Seapower Color Restorer 0,5 ltr

Seapower Gel Coat fornyer fjerner tung oksidering, forkalkninger og bleking. Gjenskaper original farge og glans. Harmløs mot Gel Coat og lager ikke riper. Utmerket for bruk på mørke overflater. Oppbevares frostfritt. Forbehandling: Rist flasken godt før bruk. Vask eller høytrykksspyl overflaten for å fjerne løs smuss og fettpartikler. Påføring: Påfør Gel Coat fornyeren med en klut og gni innholdet i jevne, ovelappende sirkel bevegelser. La det tørke, og fjern så Gel Coat fornyeren med en ren klut eller håndkle. Poler overflaten til denne er tørr og blank. Når hele overflaten er behandlet, tørk av støv og lettere rester av Gel Coat fornyeren med en myk klut.
kr 283,00

Epifanes Seapower Super Poly Boat Wax 0,5 l

Seapower Hardvoks inneholder silikon og den fineste carnauba voks. Tåler mye slitasje. Seapower Hardvoks anbefales til bruk på glassfiber og malte overflater, og er garantert å vare gjennom hele sesongen. Seapower Hardvoks er ekstremt værbestandig og vannavstøtende. Lett å bruke, alt gjøres i en og samme operasjon. Oppbevares frostfritt. Forbehandling: For ekstra oksidering på metall overflater malte overflater og glassfiber, gjør først rent med Seapower Båtrens m/voks. Rist flasken godt før bruk. Kan påføres både i direkte sollys og skygge. Påføring: Påfør et tynt lag med en myk klut eller håndkle. Gni båtvoksen inn i overflaten som skal behandles. La denne tørke for så å fjerne voksen med en tørr klut.
kr 283,00

Hempel Alu-Protect 0,5 l

Rengjør og beskytter aluminiumsmaster, bommer, rigger og beslag. Trenger inn i vaiere og under beslag, og gir langvarig beskyttelse.
kr 249,00

Hempel Barnacle Remover 0,5 l

Et syreholdig produkt på sprayflaske som brukes til å oppløse rur, slik att de kan fjernes på enkel måte. En kombinasjon av kjemisk og mekanisk behandling er det som får dette produktet til å virke. Brukes på for eksempel påhengsmotorer, propeller og under båter.
kr 249,00

Hempel Clean & Shine 1 l

Effektivt rengjøringsmiddel av høy kvalitet som rengjør, vokser og etterlater et beskyttende lag i en operasjon for alle overflater.
kr 209,00

Hempel Custom Marine Polish 0,5 l

Høykvalitets polish fra Hempel som gir god glans og rene overflater. Utviklet for rengjøring, polering og beskyttelse av glassfiber, samt malte og lakkerte flater.
kr 279,00

Hempel Gelcoat Cleaning Gel 0,5 l

Høykonsentrert gel fra Hempel som fjerner rust, eksosflekker, belegg i vannlinje, og fendermerker på gelcoat og malte overflater på små områder.
kr 209,00

Hempel Gelcoat Cleaning Powder 750 g

Et rensemiddel beregnet til dyprensing av gelcoaten på glassfiberbåter. Fjerner rust. skjolder, og gulning i vannliljen på båter i ferskvann og brakkvann.
kr 249,00

Hempel Rubbing Liquid 0,5 l

Poleringsmiddel av høy kvalitet fra Hempel. Gjennoppretter glans på gelcoat eller malte overflater. Fungerer bra til manuell eller maskinell polering.
kr 299,00

Hempel Wax 0,5 l

Hempels Wax er en flytende voks for UV-beskyttelse og en holdbar og høy glans/finish. Brukes på overflater med gelcoat, maling eller lakk etter at du har polert med Hempels Custom Marine Polish, slik at du får en smussavvisende overflate som er lett å holde ren.
kr 349,00

Hempel Wax TecCel 0,5 l

Flytende voks til finish av førsteklasses kvalitet med TecCel-teknologi. Som gir en ekstrem blankpolert finish, og en meget slitesterk hinne. Brukes på overflater med gelcoat, maling eller lakk etter at du har polert med Hempel Custom Marine Polish. Danner en vannavvisende overflate som er lett å holde ren, og gir langvarig beskyttelse, glans og finish.
kr 379,00

Nano Polish 250ml - Respect

kr 215,00

Respect 3X Nano Polish 250 ml

kr 339,00

Respect Nano Polish 500 ml

Respect Nano Polish 500 ml
kr 369,00