Close
Du har ingen produkter i handlekurven
Søk produkter
Picture for category PRIMER

PRIMER

Hempel Conversion Primer

Hempel Conversion Primer er en to-komponents epoxygrunning laget for konvertering til Hempels biocidfrie bunnstoff. Den kan legges oppå hvilket som helst bunnstoff. Har du lagt ett strøk Conversion Primer, kan du fint legge på Hempel Hempaspeed TF eller Hempel SilicOne. Mer info: - Produktdatablad - Sikkerhetsdatablad, Silic Seal base - Sikkerhetsdatablad, Curing Agent herder
kr 285,35 kr 439,00

Hempel Light Primer Spray offwhite 0,311 l

Hempel Light Primer er en to-komponent epoksyprimer-spray. Spesielt egnet for vedlikehold, punktreparasjon, flikking og som primer for små umalte overflater. Light Primer Spray er en 2-komponent epoxyprimer spray for beskyttelse av alle underlag, inkludert aluminium, både over og under vannlinjen. Spesielt anbefalt for vedlikehold, flekkreparasjoner, retusjering og som primer på små umalte overflater. Kan også brukes som primer før bruk av bunnstoff på propeller.
kr 629,00

Hempel Primer Undercoat mid grey 0,75 l

Hempel Primer Undercoat er en hurtigtørkende primer og understrøksmaling av høy kvalitet og med god dekkevne. For bruk over vannlinjen. Primer Undercoat er en hurtigtørkende primer og grunning med høy lystetthet. Gir utmerket holdbarhet og stabilitet på alle overflater i forberedelse for overmaling med 1 komponent systemer. Egner seg som en primer over vannlinjen for alle underlag (spesielt stål) og som en grunning for Brilliant Gloss. For bruk over vannlinjen.
kr 299,00

Hempel Prop Primer stone grey 0,5 l

Hempel Prop Primer er en korrosjonshindrende spray-primer og heftgrunning for ulike underlag. Hurtigtørkende med god vedheft på glassfiber, stål og andre metaller. Prop Primer er velegnet til forskjellige typer overflater. Den danner et godt og beskyttende grunnlag for en flott finish. Prop Primer anbefales især til systemer, hvor bunnmalingen er Prop A/F, som yter den ultimative beskyttelse av propeller. Fås i spray-emballasje, hvilket gjør påføringen lett og enkel.
kr 339,00

Hempel Underwater Primer 0,75 l, grey

Hempel Underwater Primer er en hurtigtørkende undervannsprimer som inneholder aluminiumsflak. Til bruk som sealer på gammelt bunnstoff. Underwater Primer er en aluminiumpigmentert, hurtigtørkende grunning. En utmerket primer, som gir et bra sperresjikt med god vanntetthet og vedheftsegenskaper på tre, stål samt til kjølsvin. Kan brukes under vannlinjen. Kan også brukes oppå primerne Light Primer og High Protect som mellomstrøk. Brukes som primer av høy kvalitet eller som heftstrøk for bunnstoff på flater som er malt med epoksyprimer.
kr 319,00

Seajet 017. Bindeprimer 1 ltr

Forbehandling: Nye aluminiumsbåter slipes eller sandblåses på bunnstoffarealet til SA 2,5. For eksisterende aluminiumsbåter hvor det eksisterende bunnstoffet er intakt og det ikke eksisterer bare flekker, rubbes hele overflaten og rengjøres. For aluminiumsbåter med bare flekker gjelder det å kontrollere at den eksisterende primeren er av en Tokomponent epoksy type. Hvis så er tilfellet; slipes eller sandblåses de bare flekkene til SA 2,5 og de resterende malte flatene rubbes og rengjøres grundig. Hvis det er tvil om at båten er "primet" med en tokomponent epoksy, må hele undervannsflaten som ønskes påført med bunnstoff, slipes ned eller sandblåses til SA 2,5. Dersom veiledning ønskes, ta kontakt med forhandler eller importør. Påfør deretter ett strøk med Seajet 017 på bart underlag. Påfør så tre strøk med Seajet 117 Påføring: Rør godt om i boksen. La blandingen stå i 10 minutter for å unngå luftbobler. Påføres med kost, rulle eller malingssprøyte. Dekningsevne: 15,0 m2/l. Rengjøring: Verktøy rengjøres med Seajet Tynner E Tørketider 5° 10° 20° Overmalbar 16 timer 12 timer 8 timer Støvtørr 60 minutter 45 minutter 30 minutter Må brukes innen 24 timer 20 timer 18 timer
kr 379,00

Seajet 117 Epoxy Primer Hvit 1 ltr

Seajet 117 Multipurpose Epoxy Primer er en tokomponent primer som kan brukes på de fleste skrogtyper, inkludert aluminium. Den kan brukes både over og under vannlinjen. Primeren egner seg som grunning for alle Seajet bunnstoff, samt tokomponent malingstyper. Seajet 117 er svært holdbar. Lagt i 4 strøk med rulle gir den god beskyttelse mot osmose. Den er også svært godt egnet som førstestrøk på glassfiber. Primeren kommer i to farger hvor den sølvgrå normalt brukes under vannlinjen, og den hvite normalt brukes over vannlinjen. Den sølvgrå inneholder sølvpartikler, mens den hvite ikke har sølv.
kr 379,00

Hempel Light Primer

Hempel High Protect II er en av de beste epoxyprimerne på markedet som gir effektiv beskyttelse mot blant annet plastpest. En profesjonell løsemiddelfri, 2-komponent epoxyprimer av beste kvalitet som beskytter effektivt mot plastpest i glassfiberskrog. Et ”must” ved reparasjoner om ulykken skulle være ute. Krever høy arbeidstemperatur men kan brukes innendørs fordi malingen ikke inneholder løsemidler. Overflaten må grovslipes for at malingen skal feste godt.
Fra kr 269,00