Close
Du har ingen produkter i handlekurven
Søk produkter
Picture for category RØYKOVN OG KOKEAPPARAT

RØYKOVN OG KOKEAPPARAT

Select Subcategory

1852 Gassbeholder til kokeapparat og varmeovn

Gassbeholder 220 g Butan. Passer til bl.a. minikjøkken prodnr. 1032060/62/65. NB! Butangass kan ikke brukes i temperaturer under null grader celcius!
kr 39,00

1852 Krabbekoker m/stativ og gryte CE

Et komplett CE godkjent krabbekokersett med 16 kw effekt. Egner seg perfekt til koking av krabbe, hummer og kreps. Krabbekokersett fra 1852 med stativ, brenner, regulator og gryte med innerrist. Her har du alt du trenger for en skikkelig krabbekoking. Den store størrelsen på kasserollen gjør at flere bruker settet til ølbrygging eller annen matlaging som krever stor gryte. Krabbekokeren kan bare brukes utendørs, men en av de store fordelene med en krabbekoker er at du slipper å tilberede krabben innendørs. Kokingen gir fra seg en hel del lukt så utendørs tilberedning er ofte å foretrekke. Det komplette settet er CE godkjent av Kiwa Nederland. Gryten må skylles godt med ferskvann etter det er brukt saltvann i den. Egenskaper: - 35 liter - 0-2 bar regulator - 16 kw effekt koker raskt opp vannet - CE-godkjent av Kiwa Nederland Les manualen før bruk. Manual (pdf)
kr 2 149,00

1852 Minikjøkken / kokeapparat gass

Kompakt minikjøkken med høy effekt! Lag de saftigste biffer, og kok rykende varm kaffe på båttur, camping eller langt ute i skogen. Superenkelt å fyre opp! Lite og kompakt kokeapparat med plass til én gryte eller stekepanne. Brenneren har en stor flammespreder, som fordeler varmen godt, og sørger for jevn steking. Den høye effekten på hele 2500 watt gjør at vannet koker svært raskt, og at du kan oppnå perfekt stekeskorpe på biffene. Trinnløs flammeregulering sørger riktig temperatur. Kjelestøttene har gode riller som holder grytene trygt i posisjon.
kr 499,00

Abu Røken Rustfri med 2 brennere

Abu-røken har vært uforandret siden 1960. Produsert i Sverige og er velkjent for sin holdbarhet og kvalitet. Abu-røken stor er produsert i rustfritt stål og utstyrt med 2 brennere, dråpefanger, røykgitter og tennvæskebeholder.
kr 999,00

Rauchergold røykespon 2-16 mm - 15 kg

Førsteklasses røykeflis/røykespon fra J. Rettenmaier & Söhne i Tyskland. Avstøvet og renset før tørking. Brukes i kjøtt-, fiske- og osteindustrien, samt bryggerier. Utmerket til røyking av storfekjøtt, svinekjøtt, lammekjøtt, viltkjøtt, fisk, ost og lignende. Gir en mild og rund røykaroma.
kr 845,00

Røkspon CAL

Røkspon CAL
kr 79,00