Kjøps- og salgsvilkår

Juridisk navn: SOTRANOT AS

Org nr: 934 517 733

Telefonnummer: 56 33 59 50

E-postadresse: butikken@sotranot.no

Innledning

Kjøp fra selger er regulert av nedenstående standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over internett. Med forbrukerkjøp menes her salg av vare til forbruker som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, og når selgeren opptrer i næringsvirksomhet med salg av varer over internett. Disse alminnelige salgsbetingelsene har anvendelse på alt salg fra Sotranot AS så lenge ikke annet er skriftlig avtalt partene i mellom.

Frakt

Avtales ved bestilling.

Priser

Alle priser oppgitt i nettbutikken er inklusiv merverdiavgift. Totalkostnaden for varene vil fremkomme før bestilling og eventuelle fraktkostnader vil fremkomme før handelen er fullført.

Levering

Normalt sendes alle ordre innen 24 timer, med unntak av helgene. Leveranse ved kjøp av møbler må avtales med hver enkelt kunde.
Ordre

Mottatt ordre er bindende.
Ved bestilling, godtar du automatisk våre betingelser.

Ved bestillingsvarer er avtalen bindende så snart bestillingen er lagt inn hos Sotranot AS

Angrerett

Som forbruker har du i henhold til Angrerettloven 14 dagers ubetinget angrefrist når du handler hos Sotranot AS. Det betyr at dersom du angrer kjøpet ditt, kan du returnere varen innen 14 dager etter at du mottok den og vil få hele salgssummen refundert. Hele returkostnaden skal, i henhold til Angrerettloven, dekkes av forbrukeren selv. Varen som returneres må være pakket slik den ble sendt, og i vesentlig samme stand som da du mottok den.

Sotranot AS er forpliktet til å tilbakebetale hele kjøpesummen innen 14 dager fra den dag varen eller henteseddel ble mottatt eller varen er stilt til Sotranot AS sin rådighet.

Fyll ut angreskjemaet og returner dette sammen med varen.

Varer returneres til: Sotranot AS, Sartor Storsenter, 5353 Straume / Postboks 33, 5341 Straume

Translate »