Close
Du har ingen produkter i handlekurven
Søk produkter
Picture for category SPINNERE

SPINNERE

Salmo Seeker 2.0 3pack 24g

kr 279,00

LAKSESPINNEREN SØLV/RØD PRIKK 89per eller 10 for 450

Laksespinner til nedstrøms spinnerfiske etter laks. Spinnerbladet roterer lett når man fisker seg nedover med strømmen. 33g
kr 89,00

Søvik Laksespinner

Av og til er spinnere det som skal til for å tirre laksen til hogg, og Søvik laksespinnere kan være det som knekker koden når laksen er vrien. Prøv å kaste de oppstrøms, vær rask på sveiva og hold godt i stanga! De veier 18 og 28 gram, er kompakte og montert med et langsmalt blad som skjærer seg ned gjennom strømmen mot bunnen der laksen står. Leveres med 8 forskjellige mønstre på spinnerbladet. Treblekroken er montert i en solid splittring slik at man i tillegg kan skifte denne.
Fra kr 89,00

VIBRAX HOT PEPPER

Fra kr 69,00

VIBRAX ORIGINAL

Fra kr 89,00

Søvik Atlantic Salmon Spinner - 25 gr

Laksespinnere blir stadig mer populære noe som vårt store utvalg gjenspeiler. Farge inspirasjonen er hentet fra våre mest solgte Prey Target Salmon wobblere og delvis overført til disse spinnerne. Nesten alle butt fargene har innslag av UV (Ultra violett). UV fanges ikke opp av menneskeøyet, men synes godt for fettfinne-fisker som røye, ørret, sjøørret og laks! Dette kan være det lille ekstra som skal til for at fisken hugger! Lys på disse med en UV–lampe og du vil se en glød som gjør det vanskelig å la være å gi disse et forsøk! Alle komponenter er montert på en ekstra tykk wire, krok PH56 -2x strong med nålespiss og splittring i meget god kvalitet. Her er det ikke nødvendig å bytte ut noen svake komponenter. Ready to spin!
Fra kr 119,00