Close
Du har ingen produkter i handlekurven
Søk produkter
Picture for category STANGHOLDER

STANGHOLDER

Berkley Stangholder 3-rør hvit

Praktisk og god stangholder med tre rør. Det følger med skruer for montering. Kan også fint lagres båtshaker etc på denne.
kr 399,00

Berkley Stangholder 3-rør svart

Praktisk og god stangholder med tre rør. Det følger med skruer for montering. Kan også fint lagres båtshaker etc på denne.
kr 399,00

Berkley stangstativ - Wall and Ceiling 6

Støpt av slitesterk, lett polypropylenForbedrede skum- og stangholdemekanismerSammenlåsende forankringspunkterSkruer inkludertBRMSS13 Mulighet for å festes på pinnebrett eller monteres direkte på stendere/vegg6 stenger Passer godt til oppbefaring av stenger på hytteveggen, boden eller garasjen.
kr 459,00

Berkley Vertical 6 Rod Rack

Berkley® vertikale stangstativ sparer plass samtidig som det oppbevares pent og sikkert opptil 6 komplette kombinasjoner av stang og snelle. Bruk medfølgende skruer for å feste til tre, metall, glassfiber eller plast. Bruk egnet vegganker ved påføring på plate eller veggplate. Avstanden mellom festene varierer avhengig av utstyr som er lagret.
kr 229,00

Fiskestangholder, syrefast, for 25 mm pulpit

Syrefast fiskestangholder for pulpit 22-25 mm. Kan monteres i valgfri vinkel/kan justeres 360°. Lengde: 230 mm Innv. diameter: 40 mm
kr 889,00

Holder for fiskestang, to deler, sort

Festeklips for fiskestang i hvit eller sort nylon. Består av to deler; en lukket ring til skaftet og en klips for den tynneste enden av fiskestanga. Kan monteres i alle retninger.
kr 74,00

Shakespeare Salt Beach Rest - stangstativ

Vekt: 2,7 kgMedfølger en robus bag for trasnport. 2 justerbare side-stabiliserende armer
kr 1 399,00