Close
Du har ingen produkter i handlekurven
Søk produkter
Picture for category VASK OG POLERING

VASK OG POLERING

Select Subcategory

3X Nano Polish 500ml - Respect

kr 499,00

Autosol Marine Inflatable Boat & Fender cleaner 500 ml

Inflatable Boat & Fender cleaner fra Autosol Marine rengjør og beskytter kraftig forurenset gummibåter og fendere. Kan brukes på alle gummityper, som hypalon, PVC og lignende materialer. Fjerner flekker fra fett og olje, samt vannflekker, forvitring og annet smuss. Lukker overflaten med vær-resistent polymervoks. Volum: 500 ml.
kr 329,00

Autosol Marine Water Line Cleaner HD 500 ml

Water Line Cleaner fra Autosol Marine er det ideelle vaskemiddelet for gelcoatoverflater. Et rengjøringsmiddel for misfargede og gule gelcoatoverflater under og over vannlinjen. Hurtigvirkende. - Volum: 500 ml.
kr 209,00

Autosol Metal Polish tube 75 ml

Rense- og poleringspasta fra Autosol for alle metaller og gelcoatprodukter. Pastaen er lett å jobbe med. Påføres for hånd eller med poleringsmaskin. Lett pasta som polerer og fjerner rust i én operasjon. Utmerket for polering/rubbing av blant annet plastbåter (gelcoat), hagemøbler i PVC, kromstøtfangere etc. Pastaen er lett å jobbe med. Påføres for hånd eller med poleringsmaskin.
kr 99,00

Autosol Stainless Steel Power Cleaner

Stainless Steel Power Cleaner fra Autosol Marine er et effektivt rengjøringsmiddel som er spesialutviklet for overflater av metall. Ideelt rengjøringsmiddel for overflater i rustfritt stål, anodiserte metalloverflater, lettmetallegeringer og andre metalloverflater på båter. Fjerner smuss, fett og oljer fra metalloverflater. Volum: 500 m
kr 229,00

Epifanes Seapower Alu Polish & Wax 0.5 ltr

Epifanes Aluminium Polish & Wax beskytter og fjerner overflateoksidering, skitt og vannstriper, og gir en vannavstøtende og fornyet overflate. Den bremser slitasje, gropdannelse og motvirker oksidering. Bruk av Epifanes Aluminium Polish & Wax gir en glatt og smussavvisende overflate og alt dette i én enkel operasjon i løpet av minutter. Den glatte overflaten reduserer vannfriksjon, som igjen øker båtens hastighet. Påføringstips: Ristes godt før bruk.Bruk en myk klut, gni inn og vent til et hvitt belegg vises.Poler deretter med en ren, tørr lofri klut.Best resultat oppnås ved bruk mellom 5°C/35°C.Må ikke påføres i direkte sollys eller på varme overflater.
kr 233,00

Epifanes Seapower Cleaner & Wax (Båtrens m/voks) 0.5 ltr

Seapower Båtrens m/voks inneholder silikon samt den fineste carnauba voks. Tåler mye slitasje. Fjerner effektivt overflateoksidering. Fjerner gummimerker, fett og fastgrodd skitt. Renser og beskytter i en operasjon. Etterlater seg en varig høyglans overflate. Vil beskytte bedre mot flekker og stripSeapower Båtrens m/voks inneholder silikon samt den fineste carnauba voks. Tåler mye slitasje. Fjerner effektivt overflateoksidering. Fjerner gummimerker, fett og fastgrodd skitt. Renser og beskytter i en operasjon. Etterlater seg en varig høyglans overflate. Vil beskytte bedre mot flekker og striper. Oppbevares frostfritt. Forbehandling: Rist flasken godt før bruk. Vask eller høytrykksspyl for å fjerne løs smuss og fett. Påføring: Påfør Seapower båtrens med voks med en liten lofri klut. Rubb i runde ”overlappende” bevegelser. La så overflaten tørke. Fjern så båt rensen med en ren klut eller et håndkle. Snu kluten ofte for å oppnå et optimalt resultat.er. Oppbevares frostfritt.
kr 229,00

Epifanes Seapower Color Restorer 0,5 ltr

Seapower Gel Coat fornyer fjerner tung oksidering, forkalkninger og bleking. Gjenskaper original farge og glans. Harmløs mot Gel Coat og lager ikke riper. Utmerket for bruk på mørke overflater. Oppbevares frostfritt. Forbehandling: Rist flasken godt før bruk. Vask eller høytrykksspyl overflaten for å fjerne løs smuss og fettpartikler. Påføring: Påfør Gel Coat fornyeren med en klut og gni innholdet i jevne, ovelappende sirkel bevegelser. La det tørke, og fjern så Gel Coat fornyeren med en ren klut eller håndkle. Poler overflaten til denne er tørr og blank. Når hele overflaten er behandlet, tørk av støv og lettere rester av Gel Coat fornyeren med en myk klut.
kr 283,00

Epifanes Seapower Inflatable Boat Cleaner (Gummibåtrens) 0.5

Dette er et suverent produkt for alle som har gummibåt og rib! Dette middelet rengjør og renser, men ved å bruke dette produktet før pongtongen blir skitten (forebyggende), så sparer man seg for masse arbeid utover i sesongen. Da er det nemmelig lekende enkelt å holde båten ren og pen. Seapower Gummirens fjerner overflateoksidering, tjære, skitt og flekker. Dette middelet rengjør og preserverer i en og samme operasjon. Ypperlig til bruk på gummibåter, fendere, vinyl og lignende overflater. Skal oppbevares frostfritt. Forbehandling: Rist flasken godt før bruk. Fjern løs smuss og fett. Påføring: Påfør Seapower Gummirens med en tørr klut med jevne, sirkulære overlappende bevegelser. La det tørke. Tørk så av overflaten med en ren klut. Vend kluten ofte for å være sikker på å oppnå en blank og fin overflate. For vanskelige flekker, oksidering eller ”gummistriper”, brukes en fin børste eller pussekloss.
kr 234,00

Epifanes Seapower Super Poly Boat Wax 0,5 l

Seapower Hardvoks inneholder silikon og den fineste carnauba voks. Tåler mye slitasje. Seapower Hardvoks anbefales til bruk på glassfiber og malte overflater, og er garantert å vare gjennom hele sesongen. Seapower Hardvoks er ekstremt værbestandig og vannavstøtende. Lett å bruke, alt gjøres i en og samme operasjon. Oppbevares frostfritt. Forbehandling: For ekstra oksidering på metall overflater malte overflater og glassfiber, gjør først rent med Seapower Båtrens m/voks. Rist flasken godt før bruk. Kan påføres både i direkte sollys og skygge. Påføring: Påfør et tynt lag med en myk klut eller håndkle. Gni båtvoksen inn i overflaten som skal behandles. La denne tørke for så å fjerne voksen med en tørr klut.
kr 283,00

Epifanes Seapower Teak-O-Clean & Bright 0.5 ltr

Epifanes Seapower Teak-O-Clean & Bright 0.5 ltr
kr 385,00

Epifanes Wash-n-Wax boat soap

kr 139,00

Extreme Impregnering

Egenskaper Behandlet overflate vil frastøte seg smuss, vann, olje, vin, kaffe og ketchup o.l. Produktet skal ikke endre utseende, struktur, farge eller andre egenskaper på de behandlede overflater. Behandlingen vil også lette renholdet, samt redusere sopp- og grønskedannelse. Produktet gir langvarig beskyttelse, reduserer slitasje og UV skader. 1 liter rekker til 20-35 m² alt etter overflatens absorberingsevne. Normalt overflatetørr etter 30-120 minutter ved 15-20°C. Full impregneringseffekt etter 16-24 timer. Brukerveiledning Flater som skal behandles må være rene, tørre og ha en temperatur på minst 5 °C. Fettholdige vaskemidler som grønnsåpe anbefales ikke til vask av overflater før påføring av Extreme Impregnering. Fettet i slike vaskemidler vil ligge seg i fibrene/overflaten. Dette kan resultere i at impregneringsmiddelet ikke vil herde eller feste seg. Påfør impregneringen med skumgummirulle eller pensel, på et godt ventilert sted. Unngå innånding av damp. Unngå kontakt med huden og øynene. Påfør Extreme Impregnering jevnt over den rene og tørre overflaten. På sterkt sugende overflater kan det være nødvendig med flere påføringer. Unngå søl på områder som ikke skal behandles. Det bør ikke komme fuktighet på det behandlede området før det er overflatetørt. Ved bruk på kalesjer og lignende bør disse være oppspent under påføring og tørking. Test først produktet på et lite synlig sted for å sikre at overflaten lar seg impregnere.
kr 399,00

Extreme Rust og Rur

Faremerking Fare: Gir alvorlige etseskader pa hud og øyne. Kan være etsende for metaller. Brukerveiledning For at Extreme Rust & Rur skal virke optimalt bør overflater være fri for olje, fett og smuss. Fjern derfor løse partikler, rur, skjell og lignende med høytrykk, børste eller skrape. Rengjør eventuelt med Extreme Universal Cleaner. Spray på eller bløtlegg tørr og klargjort overflate med bruksløsningen. La ikke produktet tørke inn under virketiden. Ikke rens varme overflater eller i direkte sollys. Best effekt oppnås ved en overflatetemperatur over 15°C. Ved lavere temperatur blir virketiden lengre. I enkelte tilfeller kan det være nødvendig å gjenta påføringen for optimalt resultat. Skyll renset overflate med rent vann. Dosering 1:1-1:10. Brukerinformasjon (Pdf)
kr 289,00

Extreme teakrens 1 m/trigger

Extreme Teakrens 1 & 2 er en av de mest effektive rense / bleke midlet du kan få kjøpt i dag. Et totrinns rensesystem for oljete og ubehandlete teakoverflater. Til bruk på teakdekk, teakmøbler og andre teakoverflater. Bringer tilbake teakens opprinnelige utseende. Løfter ikke opp trefibrene og gir et enestående resultat. Skal ikke brukes på lakket teak. På svært kort tid og med lite arbeid så kan du få tilbake den overflaten din teak hadde da det var nytt. Extreme Teakrens fungerer i to trinn. Fukt de teakoverflatene du vil ha behandlet. Spray på jevnt med Teakrens nr 1. Fordel jevnt over hele flaten med en børste. La virke i 10 – 15 minutter. Skyll av med rent vann. Gjenta prosessen med Extreme Teakrens nr 2. Skyll av og tørk over overflatene med en ren klut. Etter at teaken har tørket er den klar for eventuell overflatebehandling.
kr 185,00

Extreme Teakrens 2 m/trigger

Extreme Teakrens 1 & 2 er en av de mest effektive rense / bleke midlet du kan få kjøpt i dag. Et totrinns rensesystem for oljete og ubehandlete teakoverflater. Til bruk på teakdekk, teakmøbler og andre teakoverflater. Bringer tilbake teakens opprinnelige utseende. Løfter ikke opp trefibrene og gir et enestående resultat. Skal ikke brukes på lakket teak. På svært kort tid og med lite arbeid så kan du få tilbake den overflaten din teak hadde da det var nytt. Extreme Teakrens fungerer i to trinn. Fukt de teakoverflatene du vil ha behandlet. Spray på jevnt med Teakrens nr 1. Fordel jevnt over hele flaten med en børste. La virke i 10 – 15 minutter. Skyll av med rent vann. Gjenta prosessen med Extreme Teakrens nr 2. Skyll av og tørk over overflatene med en ren klut. Etter at teaken har tørket er den klar for eventuell overflatebehandling.
kr 185,00

Extreme Universal Cleaner

Extreme Universal Cleaner er kanskje ”verdens beste” vaskemiddel til gummibåter, skrog, antiskli overflater på dekk, fendre, plast, glassfiber, gelcoat, bilfelger etc.
kr 289,00

Extreme Voksshampo

FaremerkingFare: Gir alvorlig øyeskade. Dosering og brukerveiledningFor optimal effekt: Vask overflaten først med Extreme Universal Cleaner. Vask og voksbehandling 1-2 dl. pr. 10 ltr. vann. Produktet har kun lett rengjøringseffekt. Sterkt tilsmussete overflater bør derfor vaskes med Extreme Universal Cleaner før produktet påføres. Påfør produktet med svamp, vaskekost, lavtrykkssprøyte eller lignende. Effekten forbedres og forlenges ved bruk av lunket vann (maks 40°C) og mekanisk påføring. Skyll av med rent vann. Konservering/langtidslagring 2,5 dl. pr. 5 ltr. vann. Ved bruk på gjenstander som skal lagres under tak eller presenning over lengre tid skal produktet ikke skylles av. Avskylling gjøres først når gjenstanden tas frem til bruk igjen. Da hindrer du at lagringssmuss fester seg i overflaten. Brukerinformasjon (PDF)
kr 225,00

Grunt Båtvask

Grunt er ett 2 i 1 vaske og rensemiddel. Produktet er gele basert til på føring på vertikale overflater. Løser opp smuss og skitt, samt fjerner misfarging av overflater. Påføres tørre overflater med pensel. La produktet virke i minst 20 minutter til over natten, vaskes bort med svamp og rent vann. Det anbefales å bruke det på hele områder for å unngå fargeforskjeller. For optimal beskyttelse bør overflatene behandles med protector etter behandling. Biologisk nedbrytbar og skader ikke miljøet.
kr 489,00

Hempel Alu-Protect 0,5 l

Rengjør og beskytter aluminiumsmaster, bommer, rigger og beslag. Trenger inn i vaiere og under beslag, og gir langvarig beskyttelse.
kr 249,00

Hempel Barnacle Remover 0,5 l

Et syreholdig produkt på sprayflaske som brukes til å oppløse rur, slik att de kan fjernes på enkel måte. En kombinasjon av kjemisk og mekanisk behandling er det som får dette produktet til å virke. Brukes på for eksempel påhengsmotorer, propeller og under båter.
kr 249,00

Hempel Boat Shampoo 1 l

REngjøringsmiddel uten sterke løsemidler. Velegnet til daglig rengjøring av for eksempel gelcoat, malte oog lakkede flater, samt båtkalesjer, presenninger og vinyloverflater. Kan ikke brukes til rengjøring før maling.
kr 209,00

Hempel Clean & Shine 1 l

Effektivt rengjøringsmiddel av høy kvalitet som rengjør, vokser og etterlater et beskyttende lag i en operasjon for alle overflater.
kr 209,00

Hempel Custom Marine Polish 0,5 l

Høykvalitets polish fra Hempel som gir god glans og rene overflater. Utviklet for rengjøring, polering og beskyttelse av glassfiber, samt malte og lakkerte flater.
kr 279,00

Hempel Gelcoat Cleaning Gel 0,5 l

Høykonsentrert gel fra Hempel som fjerner rust, eksosflekker, belegg i vannlinje, og fendermerker på gelcoat og malte overflater på små områder.
kr 209,00

Hempel Gelcoat Cleaning Powder 750 g

Et rensemiddel beregnet til dyprensing av gelcoaten på glassfiberbåter. Fjerner rust. skjolder, og gulning i vannliljen på båter i ferskvann og brakkvann.
kr 249,00

Hempel Pre-Clean 1 l

Konsentrert rengjøringsmiddel fra Hempel som er svært effektivt. Fjerner alt fra støv og smuss til vanskelige flekker av tjære. Kan også brukes som penselrens.
kr 209,00

Hempel Rubbing Liquid 0,5 l

Poleringsmiddel av høy kvalitet fra Hempel. Gjennoppretter glans på gelcoat eller malte overflater. Fungerer bra til manuell eller maskinell polering.
kr 299,00

Hempel Textile Protect 500 ml

Gjennomsiktig impregnering for båtkalesjer, sprayhood, seil, presenninger og andre bomulls- og nylonstoffer. Påføres ved å spraye innholdet direkte og ublandet fra flasken. Hele overflaten behandles for å unngå flekker. Beskytt områder bestående av akryl eller lignende plaststoffer. Kan også påføres med rulle, svamp, eller pensel.
kr 199,00

Hempel Wax 0,5 l

Hempels Wax er en flytende voks for UV-beskyttelse og en holdbar og høy glans/finish. Brukes på overflater med gelcoat, maling eller lakk etter at du har polert med Hempels Custom Marine Polish, slik at du får en smussavvisende overflate som er lett å holde ren.
kr 349,00