Close
Du har ingen produkter i handlekurven
Søk produkter
Picture for category VERKTØY

VERKTØY

Berkley Fusion19 Leader Kit Fluorocarbon

Med disse komplette settene er det bare noen få minutters arbeid å lage din egen leder for slukfiske! Settet inneholder alt du trenger for å lage dine ledere av gjeddesikre fluorkarbon-, stål- eller lette fluorkarbonledere. Høykvalitets tang, ledermateriale, svivler og krymper garanterer en sterk tilkobling til sluk for ditt favorittfiske.
kr 499,00

Fileteringsbrett 52 x 18 cm

kr 599,00

FishinGear Split Ring Plier 4.5"

FishinGear Split Ring Plier 4.5"
kr 229,00

Fiskeklubbe/prest 35 cm

Kraftig klubbe for avlivning av fisk. Lengde 35cm. Vekt 290gr.
kr 199,00

Lawson Hook Out Pistol 9'' Stainless Steel

i rustfritt stål 23 cm med Soft Grip håndtak. Krokløsner-pistol som passer spesielt godt til havfiske og predator fiske. Kvalitetsverktøy som gjør jobben enklere, selv når kroken sitter vanskelig til!
kr 399,00

Lawson Klipper med nål

Lawson Klipper med nål
kr 139,00

Lawson Line Clipper

kr 79,00

Lawson Line Puller

Håndtak i gummi til å snurre sena/lina rundt når man sitter fast I bunn. Gir sikkert grep i multi og mono sene, uten at klær eller hender blir ødelagt!
kr 159,00

Lawson Magnetklips

Enkel og sterk magnet til håv eller andre ting. Holder opptil 3 kg.
kr 139,00

Lawson Saks for Multifil. + Splittringåpner

Saks i rustfritt stål med splittringåpner. Klipper både mono og multifilament! Spiralholder med karabinkrok for enkelt feste i bekledning sørger for god tilgjengelighet.
kr 129,00

Owner Multisaks M

kr 359,00

Owner Pin on reel

kr 169,00

Pellet needle 15cm

kr 129,00

Prey Crimping Plier

Rustfri tang med to avbitere og 4 forskjellige størrelser hull til sammenklemming av hylser/crimps for havfisketackler.
kr 349,00

Rapala Combo Pedestal Tang/saks

Rapala® Kit med tang, multifilament saks og verktøyhylse med stropper til å montere under pedestal-stolen i båten. Tangen er laget av slitesterkt karbonstål med nikkelbelagt overflate, har formstøpt grep og dobbel bladfjær slik at den åpner seg og er hendig i bruk. Lengde 16cm. I tillegg har den wobbler-justeringsverktøy, hylsekrymper og avbiter. Multifilament-saksen har godt grep og serratert egg som klipper linen lett. Hylse med belteklips tilpasset begge verktøy følger med.
kr 349,00

Rapala Combo Tang/Kniv/Klipper

Rapala® Kombo med tang, filetkniv og seneklipper med snor. Tangen er laget av slitesterkt karbonstål med nikkelbelagt overflate, har formstøpt grep og dobbel bladfjær slik at den åpner seg og er hendig i bruk. Lengde 16cm. I tillegg har den wobbler-justeringsverktøy, hylsekrymper og avbiter. Falcon filetkniv har grep og slire i matt svart plast. Skarpt blad av rustfritt stål. Knivskjerper er felt inn i sliren. Knivbladet er 15cm og skaftet 12cm. Solid og sterk 6cm senekutter av rustfritt stål følger også med. Den har en liten kniv integrert samt en krok for å løse senefloker / lakkfylte hull. I tillegg finnes spor på sidene som brukes til justering av øyet på Rapala® wobblere slik at du kan justere svømmebevegelsen.
kr 449,00

Rapala Fiskesaks 23 cm

Saksen er et flerbruksverktøy med overdimensjonert håndtak for bruk med hansker. Saksen kan demonteres til to kniver, en med vanlig blad og en med serratert blad. Andre bruksområder: krabbeklo-knekker, flaskeåpner, grønnsakskreller og skjellskrape. Lengde 23cm
kr 199,00

Rapala Tool Belt Komplett

Fiskeverktøybelte til sportsfiskeren. Et behagelig belte med mange praktiske lagringsmuligheter for fiskeutstyr når du er på farten langs elver og fiskevann. Mange praktiske festepunkter for fisketilbehør som: • Stangholder • Bag for 3500-størrelse slukbokser • Holder for fortomspoler • Lommer til fiskeverktøy • Hylster for fisketang
kr 499,00

Saks Lawson for Multifil. + Splittringåpner

Saks Lawson for Multifil. + Splittringåpner
kr 149,00

SALT ANGLERS DL SIDE CUTTER

Avbitertang er et sikkerhetsverktøy når kroken sitter fast og må klippes, og brukes ellers til kapping av tykke sener, hvirvler, krok m.m. Tangen har en meget kraftig avbiter som med dobbel leddkonstruksjon gir 60% mer kraft enn en vanlig avbiter. Et must i enhver båt. Perfekt til sjø- og havfiske og konstruert i forniklet karbonstål for god rustbestandighet. Godt gummiert grep. Lengde 20cm
kr 639,00

SALT ANGLERS HD SPLIT RING PLIERS

Kraftig splittringtang til bruk for å montere store splittringer og skifte ut de store krokene. Stort gummiert fjærbelastet håndtak som gjør enhåndsbetjening lett. Perfekt til sjø- og havfiske og konstruert i rustfritt stål. Lengde 16cm.
kr 269,00

SALT ANGLERS MAGNETIC TOOL HOLDER

Magnetisk verktøyholder til ditt Rapala-verktøy. Plass til 3 stk. fisketenger el.l. Magnetene sørger for at verktøyet ikke faller ut av holderen. Kan monteres med medfølgende kraftige 3M™ tape eller skrus fast i båten. Mål: 12x20cm (Verktøyet på bildet er ikke inkludert)
kr 399,00