Vilkår og betingelser

Sotranot AS retter seg etter Forbrukertilsynets standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over internett

1. Firma
sotranot.no er levert av Sotranot AS, organisasjonsnummer 934 517 733. Informasjon og bilder på nettstedet er eid av selskapet eller partner og kan ikke kopieres uten tillatelse

2. Priser
Prisene som er oppgitt i nettbutikken er i norske kroner og inkluderer merverdiavgift. I handlevognen ser du totalprisen inkludert mva, frakt og betaling

3.1 Betaling
Betaling utføres ved den valgte betalingsmetode i kassedel på nettside. Betalingsmåten er levert av Bambora sammen med partnere.

3.2 Kortbetaling
Vår kortbetaling aksepterer følgende betalingskort; Visa, MasterCard og Maestro. Ved bruk av kredittkort vil transaksjonen belastes direkte.

3.3 Vipps
Betaling med VIPPS gjennomføres ved bruk av mobilnummer og verifisering av mobilbank ID

4. Frakt
En fraktkostnad vil bli lagt til alle bestillinger. Fraktbeløpet fremkommer før kjøpet godkjennes og gjennomføres.

4.1 Leveringsmetoder
Varene sendes med Bring, hvis ikke annet avtales

4.2 Leveranser
Ordrer plassert før 14.00 behandles på samme dag og leveres vanligvis i løpet av 1-3 dager. Leveransen skjer direkte til den adressen du har angitt ved bestilling. Skulle forsinkelser oppstå vil kunden bli kontaktet og orientert.

4.3 Skadde varer og reklamasjonsrett
Når du har mottatt din ordre, er det viktig å sjekke varene for skader eller defekter. Skulle varen være skadet eller ødelagt, kan du kontakte oss via epost-adresse: mail@sotranot for videre instruksjoner. Du har to års reklamasjonsrett i henhold til norsk lov.
5. Angrerett
Som kunde har du rett til å heve kjøpet innen 14 dager etter at du har mottatt varene. Varene må da forsvarlig pakkes og returneres til selger innen rimelig tid. Kjøper betaler returfrakt ved bruk av angreretten. Selger skal refundere varen senest 14 dager etter mottak av varen.

7. Personvern, sikkerhet og personopplysninger
I forbindelse med bestillingen, godtar du at Sotranot AS lagrer og bruker informasjonen din. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via e-post, for å kunne tilby tjenesten som du forventer av oss. Sotranot AS vil ikke avsløre din personlige informasjon til tredjepart.

8. Kontakt & Support
Kontakt og support vil du finne HER: mail@sotranot.no Tlf.: 56 33 59 50
9. Cookies
Sotranot AS gjør ikke bruk av cookies

10. Klager
Ved klage, vennligst kontakt oss på e-post: mail@sotranot.no

11. Tvister og lover
Norsk lov skal gjelde for alle kjøp gjort under disse vilkårene. Tvister om kjøp under disse vilkår skal utelukkende behandles av en Norsk domstol

Juli 2018

Translate »